KATEGORIE LUźNE ROZMOWY
jg
06/10/08 14:36

Po "zalogowaniu" (czyt. po wpisaniu loginu i peselu) nie znajduję na stronie linku do edycji danych swojego konta, nawet "wylogować się" nie można, nie wspominając o podglądzie swoich punktów. W poprzednim wydaniu Strefy było to może siermiężne, ale działało. Kiedy zacznie i tu?? Po wysłaniu maila w tej sprawie do tfu!rców strony nie doczekałem się odpowiedzi w zakresie "instrukcji obsługi" czyli pytań powyższych. To kpiny!

Admin
06/10/08 15:16

Szanowny Panie Januszu, wystąpił problem z logowaniem osób, które mają w nazwisku polskie litery. Już jest usuwany. Strona faktycznie po prostu Pana nie loguje. Co do puntków - to z tego co wiemy od organizatorów akcji - w tej edycji nie będzie już punktów, dlatego nie zostały one ujęte na stronie.

jg
06/10/08 16:51

Przed chwila ponownie podjalem probe i ponownie bez rezultatu W materialach zwiastujacych nowa szate (miedzy innymi w biuletynie na str. 7) jest taki obrazek, na ktorym wyraznie widac link do TWOJ PROFIL. Na nowej internetowej stronie tego linku nie ma, bez wzgledu na podejmowane proby zalogowania - czy to z polskimi, czy bez polskich znakow. Co do punktow - brakuje niestety REGULAMINU, ktory te sprawy precyzuje :((( Jesli to mozliwe, prosze o przyslanie screenu, pokazujacego wyglad strony PO ZALOGOWANIU, bo mnie sie ta sztuczka (logowanie ) nadal nie udaje..... Ogolnie - kicha :(

admin
07/10/08 09:34

Witam wszystkich. Uprzejmie informuję, że udało się rozwiązać problemy z logowaniem. Za trudności gorąco przepraszamy.

jgórski
07/10/08 15:41

OK Dziś logowanie powiodło się. Z polskimi znakami :) Regulaminu nadal brak :(

asławiński
29/11/08 18:18

Witam.Podjąłem próbę założenia swojej wizytówki ale wyszła z tego niezła kaszana.Odnoszę wrażenie,że pod mapą są jakieś rubryki do wpisania adresu i telefonów,ale nie mogę usunąć tej mapy. Poza tym chciałbym usunąć swoje błędne dane a nie wiem jak to zrobić.

Admin
29/11/08 19:42

Aby zmienić swoje dane proszę kliknąć w "Edytuj swoje dane" po zalogowaniu.(po prawej na górze) Jeśli chodzi o problem ze stworzeniem wizytówki, to rzeczywiście w jednym miejscu tekst nachodził na mapę, lecz na pewno żadnych pól do wpisywania adresów i telefonów tam nie ma:)

wgadula
01/12/08 16:42

Też szukałem jak założyć tą wizytówkę. I w końcu zobaczyłem mały napis po prawo na stronie głównej. Szkoda, że nie ma go też przy mapie.

Tomasz Madera
07/12/08 10:35

Ja natomiast wogóle nie potrafię się zalogować, a podaje tak jak trzeba tmadera i pierwsze 6 cyfr pesel.

Admin
07/12/08 23:50

Pana konto jeszcze nie zostało aktywowane, proszę cierpliwie czekać na maila z danymi i informacją o aktywowaniu konta.

JH
20/12/08 00:30

Dzwoniono do mnie z pytaniem czy jestem instalatorem. Odpowiedziałem, że nie. Następnie usunęliście konto. Proszę wyjaśnić na podstawie którego punktu regulaminu?

admin
22/12/08 12:25

Witam, Cały program Strefa Instalatora, jak również gra Danfoss Factory jest przeznaczony dla członków Strefy Instalatora. Warunkiem uczestnictwa w tym programie jest wykonywanie zawodu instalatora rozwiązań sanitarnych. Mówi o tym regulamin programu Strefa Instalatora, który znajdzie Pan u dołu każdej podstrony www.strefainstalatora.pl Regulamin ten jest bezpośrednią podstawą do warunków uczestnictwa w grze Danfoss Factory, które znajdzie Pan na http://strefainstalatora.pl/files/Regulamin_Konkursu_Fabryka_Danfoss.pdf Mam nadzieję, że to wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Serdecznie pozdrawiam.